Пилки столярні 6-25 мм завширшки

Україна / Київ

Пилки столярні 6-25 мм шириною застосовуються в столярно-меблевому виробництві для поздовжнього, поперечного та криволінійного розпилювання деревини, фанери, ДСП та інших матеріалів на вертикальних стрічковопильних верстатах. Так як можливість обробки деталей по кривій лінії значною мірою залежить від ширини стрічкової пилки, то для випилювання криволінійних поверхонь використовують зазвичай вужчі пилки.

Стрічкова пилка є полотном із зубчастою кромкою, з'єднане кінцями в безперервну стрічку. Полотно пили характеризується товщиною Т, шириною Н та довжиною L.

Вибір товщини стрічкових пилок обумовлюється напругами, які виникають у полотні під час роботи: від відцентрових сил, вигину на шківах, натягу, сил опору різання, нагрівання полотна в зоні різання, нахилу шківів тощо.
Зі зменшенням товщини стрічкової пилки скорочуються відходи деревини в тирсу за рахунок зниження ширини пропила, проте при цьому зростає ймовірність втрати стійкості пилки в роботі.

Виготовляються пилки з вуглецевої та високолегованої сталі (СARBON-STEEL). Високолегована сталь (СARBON-STEEL зі збільшеним вмістом: нікелю, молібдену, ванадію та хрому) характеризується високою міцністю, корозійною стійкістю, підвищеною гнучкістю при розпилюванні різних порід деревини. Ресурс використання стрічкового полотна з високолегованої сталі по відношенню до вуглецевої сталі становить 3:1.

Постачаються стрічкові пилки наступних параметрів: 6 мм, 8 мм, 10 мм, 13 мм, 16 мм, 20 мм, 25 мм.

H, мм T, мм Р, мм
6 0,65 6
8 0,65 6
10 0,65 3
10 0,65 4
13 0,65 4
16 0,8 4
20 0,8 3
25 0,9 3

Фірма «ДОНПРАЙМ» надає такі послуги, як зварювання стрічкових пилок в кільце, заточування та розведення зуба стрічкової пилки.
факс: (056)796-77-77
Web адреса: donprime.com.ua/

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: