Столярна стрічкова пилка

Україна / Київ

Столярна стрічкова пилка застосовується в столярно-меблевому виробництві для поздовжнього, поперечного та криволінійного розпилювання деревини, фанери, ДСП та інших матеріалів на вертикальних стрічкопильних верстатах. Так як можливість обробки деталей по кривій лінії значною мірою залежить від ширини стрічкової пилки, то для випилювання криволінійних поверхонь використовують зазвичай вужчі пилки.

На даний момент на ринку представлено велику кількість марок стрічкових пилок, що відрізняються один від одного не тільки за якістю, а й за вартістю. При виборі дешевих полотен не варто, зрозуміло, розраховувати, що стрічкова пилка відпрацює довго і покаже відмінну якість різу. Як кажуть, скупий платить двічі. З іншого боку, дорогі полотна забезпечують відмінну якість пиломатеріалів і високу продуктивність, але їх застосування стає економічно доцільним лише при великих обсягах виробництва, тому що при цьому знижується змінна частина собівартості, залежна від обсягу виробництва.

Виготовляються пилки з вуглецевої та високолегованої сталі (СARBON-STEEL). Високолегована сталь (СARBON-STEEL зі збільшеним вмістом: нікелю, молібдену, ванадію та хрому) характеризується високою міцністю, корозійною стійкістю, підвищеною гнучкістю при розпилюванні різних порід деревини. Ресурс використання стрічкового полотна з високолегованої сталі по відношенню до вуглецевої сталі становить 3:1.
факс: (056)796-77-77
Web адреса: donprime.com.ua/

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: