Стрічкові пили, пила стрічкова

Україна / Київ

Фірма «ДОНПРАЙМ» працює у деревообробній та лісопильній галузі на ринку України з 2000 року. Ми пропонуємо високоякісний інструмент для первинного та вторинного розпилювання деревини, різання металевих конструкцій складної форми, а також обслуговування та консультації з усіх питань, пов'язаних з використанням нашого інструменту. Фірма "ДОНПРАЙМ" пропонує продукцію провідних світових компаній: "Ro-Ma", "Armoth", "Andre Abrasive", "Lennartz", "Wood-Mizer". Усі пили мають тавро заводу виробника.

Стрічкова пила - пила, в якій різальне лезо є безперервною металевою стрічкою із зубами по одному з країв.

Стрічкові пилки бувають двох видів:

зубчасті пилки;
беззубі пилки тертя.

Стрічкові пили із зубами відрізняються від ножовочних полотен своєю довжиною і зазвичай робляться замкнутими. На вигляд вони аналогічні ножівочним. Пилки із зубами знайшли широке застосування, наприклад на стрічкопильних верстатах по дереву або металу. Їх застосовують для різання практично будь-яких матеріалів, м'яса, риби, мінеральної вати, пінобетону та багатьох інших. Стрічкові пилки по дереву використовуються на стрічкових пилорамах.

Стрічкові пилки тертя працюють за тим же принципом, що й круглі пилки тертя. Відсутність зубів у пиляку посилює в процесі пиляння тертя – виділення тепла. Їх застосовують для різання поролону, паперу. Стрічкові пилки тертя зазвичай виготовляють шириною від 6 до 25 мм, а товщиною від 0,6 до 1,6 мм.

Стрічкові пили характеризуються такими параметрами:

Крок зуба – це відстань між двома зубами. Вимірюється у міліметрах чи дюймах.
Висота зуба - це відстань від основи зуба до його вершини. Вимірюється у міліметрах.
Кут заточування - це кут між передньою поверхнею зуба та площиною, перпендикулярною спині пили, що вимірюється в градусах.
Розлучення - це відхилення зуба від вертикалі, що вимірюється в міліметрах або дюймах.

Полотно, що використовується в стрічкових пилах, виконано з високолегованої або вуглецевої сталі. Зуб стрічкової пили нарізається на заводі виготовлювачі, а заточування та розвідка виконується нашими фахівцями на високоякісному обладнанні. Також, ми пропонуємо Вам стрічкові пилки зі зміцненим - розжареним зубом, які найбільше підходять для твердих порід дерева. Ми допоможемо Вам підібрати інструмент індивідуально. Реалізуємо стрічку в бухтах – оптом.

Фірма «ДОНПРАЙМ» надає такі послуги, як зварювання стрічкових пилок в кільце, заточування та розведення зуба стрічкової пилки, навчання роботі на обладнанні.
факс: (056)796-77-77
Web адреса: donprime.com.ua/

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: