Біметалічна стрічкова пилка по металу М42

Україна / Київ

Біметалічна стрічкова пилка по металу М42 призначена для високошвидкісного різання в таких виробничих умовах, де визначальними факторами є точність розпилу, термін служби стрічкової пилки та витрата стружки. Стрічкова пилка по металу застосовується для різання широкого діапазону сплавів та профілів, заготовок з вуглецевої, інструментальної, нержавіючої та конструкційної сталей, а також сплавів на основі нікелю.

Головними перевагами методу різання металу на стрічковопильних верстатах є:

Вузька ширина пропилу і безперервність різання;
Мінімальна кількість втрати матеріалу у стружку;
Низьке енергоспоживання процесу;
Можливість отримання точних заготовок з остаточним розміром або мінімальним припуском для наступних операцій;
Висока продуктивність відрізки;
Універсальність методу та можливість обробки на одному верстаті будь-яких матеріалів та конфігурацій заготовок.


Справжнім проривом у технології стрічкового пиляння виявилася розробка, і виробництво біметалевих стрічкових пилок, питомий обсяг яких у стрічковому пилянні звичайних матеріалів, що важко обробляються, становить близько 90%.

Найбільшим виробником біметалічних стрічкових пилок у Європі є компанія «Lennartz» (Німеччина). Діапазон біметалічних стрічкових пилок, що випускаються, дозволяє практично повністю задовольнити бажання споживачів з розпилювання різних матеріалів. Виробнича програма включає біметалічні стрічкові пилки різних типорозмірів, що виробляються з високоякісної сировини за унікальною технологією. Якість пилок відповідає європейським стандартам.

Матеріал підкладки полотна пили виконаний з високолегованої термічно покращеної сталі, до якої за допомогою лазерного зварювання приварений зубчастий матеріал із швидкорізальної сталі. Подальша механічна та термічна обробка на сучасних виробничих установках гарантує високу якість стрічкових пилок.
факс: (056)796-77-77
Web адреса: donprime.com.ua/

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: