продаж 4-к квартира Фастівський, Гатне, 99000 $

Україна / Київська область

Дуже класна квартира в найближчому передмісті Києва!

Дизайнерський ремонт, якісна техніка!

Продається 4-кімнатна квартира в селі Гатне, на бульварі Приозерному, 6а. Нове дворівневе помешкання площею 115 м2. Повністю продуманий дизайнерський ремонт, 4 повноцінні кімнати, 2 санвузли, велика кухня, комора та велика тераса з видом на озеро.

Вбудована якісна техніка, встановлене індивідуальне газове опалення. Є автономне електроживлення (гібридний інвертор, 5 кВт з системою моніторингу через Wi-Fi з акумуляторним блоком 48 В, 100 A, 4,8 кВт для безперебійної подачі електрики у квартиру до 8-10 годин)

Будинок з чистим і охайним підїздом, є ліфт! Накрита та дуже охайна територія житлового комплексу, є місця для паркування. На території комплексу є свої школа і дитсадок, озера і облаштовані пляжі з шезлонгами, дитячі майданчики, альтанки із зоною барбекю та багато іншого, що необхідно для спокійного проживання.

У пішому доступі школа, дитячий садок, лікарня, магазини, кав’ярні. До торгівельного центру Мегамаркет 5 хвилин. До станції метро Теремки 10 хвилин.

Ціна 99 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном.

Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти!

Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків.

Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами:
1) Є-оселя
2) Житло для ВПО та військових (постанова 280)

З нами безпечно, якісно, вигідно!
Приозерний бульвар, 6а;
площа: 115/56/13 м2;
поверх: 5/6

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 4-кімн. квартир: