продаж 4-к квартира Київ, Подільський, 90000 $

Україна / Київ

Без %
Правий берег, Подільський район, проспект Свободи, 1а. Відмінний варіант для сімї або тих, хто віддає перевагу просторим житловим приміщенням. Продається 4 кімнатна квартира з якісним новим ремонтом в кухні, передпокої, ванній, санвузлі та у двох кімнатах. Залишилось доробити ремонт тільки у двох кімнатах. Капітальний ремонт з повною заміною усіх комунікацій: сантехніки, труби, електрики та підлоги - був виконаний у 2021 році. Було зроблено заміна проводки та опалювальних батарей, встановлені металопластикові вікна з двокамерними склопакетами , нові міжкімнатні двері, бойлер, лічильники на водопостачання, кухня збільшена за рахунок лоджії. На підлозі кахель і ламінат. Усі кімнати окремі, роздільні санвузол та ванна кімната. Сучасна вбудована кухня з побутовою технікою: варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина.
Функціональне планування: передпокій, чотири окремі кімнати ( 19, 17, 16 та 12 м2), кухня, санвузол, ванна, 2 лоджії.
Будинок 1982р.. Світла, простора, двостороння квартира площею 93 м2/63м2/9,5м2 знаходиться на 9 поверсі. Є технічний поверх над квартирою. Вікна у двір. У дворі достатньо місць для паркування авто.
Відмінна локація зручна транспортна розв’язка в усі райони Києва. Тихий та спокійний район. У пішій доступності є декілька продуктових супермаркетів, дитячі садки та школи, кафе, зони відпочинку. 20 хв пішки до ТРЦ "Ретровіль". До Подолу, історичного центру 20 хвилин на авто.
Планується відкриття станцій метро в 10 хвилинах пішки.
Район та інфраструктура:
Тихий та затишний район з парковкою біля будинку. Розвинена інфраструктура: у пішій доступності є декілька продуктових супермаркетів , 10 хв пішки до ТРЦ "Ретровіль", відділення Укрпошти, Нової пошти, дитячі садочки, школи, спортивна площадка, дитячі майданчики, кафе, зони відпочинку. Зручна транспортна розв’язка в усі райони Києва. Зупинка міського транспорту поруч.
20 хвилин на авто - до Подолу, історичного центру
20 хвилин до центру міста транспортом.
20 хвилин до метро "Лукянівська" та "Нивки".
Підійде сім’ї з активною життєвою позицією, т.к. неподалік є озера, ліс для прогулянок і відпочинку. Квартира вільна та готова к зустрічі з новими власниками. Перегляди за домовленістю.
Свободы просп., 1а;
площа: 93/65/10 м2;
поверх: 9/9
Дата: Вівторок, 20 Лютого 2024

Інші оголошення в категорії Нерухомість » Продаж 4-кімн. квартир: