Електромагнітний листогиб Magnabend

Україна / Київ

Наша компанія "M&V Tools - Metal and Ventilation" (ФОП Ващенко В.Г.) пропонує Вам листозгинальний верстат Magnabend (Австралія) - він унікальний у своїй галузі, робить неймовірні заготовки найнезвичнішої та найскладнішої конфігурації, перевершуючи за функціональністю аналоги. Основу цього листогиба становить електромагніт поздовжньої форми з планкою затиску, виготовленою зі сталі та розміщеною вище. Заготівля в процесі роботи фіксується за рахунок потужного електромагніту між двома планками. Потрібний вигин формується за допомогою повороту загинаючої рейки (вона розташована попереду верстата і кріпиться на незвичайних шарнірах).

Гнуття за допомогою листогиба Magnabend здійснюється шляхом повороту балки, закріпленої на спеціальних двовісних петлях. Сила додається лише в місці її створення. Верстат компактний, малогабаритний, але при цьому потужний і плавний у роботі. А також дуже зносостійкий (ресурс не менше 10 років), тому що зовсім не задіяно тертя деталей.

На цьому листогибі немає обмежень щодо листової подачі - це повнопрохідний верстат. Регулювання здійснюється обмежувачами. Також верстат оснащений кутоміром, панеллю керування, ножною педаллю ввімкнення, регуляторами положення балки. А вбудована система захисту від перевантаження виключає можливість поломки.

Детальний опис і перелік усіх можливостей верстата Magnabend Ви знайдете на нашому сайті. А для уточнення ціни та наявності товару сміливо звертайтеся до наших менеджерів за контактними телефонами нашої компанії або електронною поштою!
факс: +38 044 239 15 44
Web адреса: mv-tools.com.ua

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: