Зварювальне обладнання Pei-Point / Spiro

Україна / Київ

Наша компанія "M&V Tools - Metal and Ventilation" (ФОП Ващенко В.Г.) пропонує Вам широкий вибір професійного зварювального обладнання від виробників Pei-Point (Італія) і Spiro (Швейцарія).

Доступні різні види зварювальних апаратів - від маленьких споттерів і ручних кліщів до великих промислових верстатів з ЧПУ. А також для різних типів зварювання - контактне, контактно-стикове, холодне.

Основні категорії зварювальних апаратів:
- Контактне зварювання з радіальним ходом плеча
- Контактне зварювання з лінійним ходом плеча
- Контактно-стикове зварювання
- Машини шовного зварювання
- Багатоконтактні зварювальні апарати
- Переносні та мобільні зварювальні апарати
- Підвісні зварювальні апарати
- Установки холодного зварювання (пуклевка, клінч)

У кожній з цих груп є по кілька моделей різної потужності та габаритів, кожна з яких знайде своє застосування в тій чи іншій галузі. Ці нові, потужні, сучасні зварювальні апарати від європейських виробників мають високий рівень якості, ефективності та економічності. Вони знайдуть своє застосування насамперед в автосервісі, промисловості, металообробці, ковальській справі, машинобудуванні тощо.

Наша компанія "MV-Tools" гарантує тільки якісне обладнання з Європи за прийнятними цінами! Ознайомитися докладніше з нашим асортиментом Ви можете на нашому сайті, в розділі "Верстати - Зварювальне обладнання". А також сміливо звертайтеся до наших менеджерів за контактними телефонами нашої компанії або електронною поштою!
факс: +38 044 239 15 44
Web адреса: www.mv-tools.com.ua

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: