Гофра поліуретанова для аспірації D-120 мм.

Україна / Київ

Гофра поліуретанова для аспірації D-120 мм застосовується для відсмоктування та витяжки пилу, тирси, стружки, тріски, гранул, дрібного абразиву, відходів виробництва на рухомих та нерухомих механізмах деревообробних верстатів (стружковідсмоктувача) та системах аспірації.

Особливості та переваги:

Поліуретан – це матеріал, який характеризується високою міцністю, високою зносостійкістю, здатністю гасити вібрацію та не піддається корозії. Гофра виготовлена ​​з поліуретану, більш зносостійка, ніж гофра, виготовлена ​​з стійкої гуми. Поліуретан - електрично антистатичний, не горить і зберігає свої властивості навіть за дуже низьких температур.

Конструкція:

Підставою конструкції гофри є спіраль виготовлена ​​з пружинного дроту, що обмежується, яка з'єднується еластичною поліуретановою фольгою.
- Товщина дроту: 1,6 - 3,5 мм, залежно від діаметра гофри.
- Товщина еластичної стінки: 0,5 - 2,1 мм.

Властивості:

Поліуретан є дуже стійким матеріалом, який успішно протидіє зношуванню (приблизно в 10 разів більше, ніж ПХВ). Внутрішня стінка гофротруби гладка, що дозволяє знизити силу тертя.
- Діапазон температур: -45 °С - +90 °С.
- Колір: напівпрозорий з видимою спіраллю.
Має високу стійкість до стирання, хімічну стійкість.

Застосування:

Всмоктування повітря з важкими абразивами (стружка, гранулят тощо), пара з активними речовинами (нафта, олія). Застосовується в установках вентиляції, видалення пилу та абразиву практично у всіх сферах промисловості.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: