Твердотопливные пиролизные котлы Viessmann

Україна / Харків

Твердопаливний котел Vitoligno 100-S працює в діапазоні теплової потужності від 25 до 80 кВт
Котел призначений для спалювання деревних полін довжиною до 50 см
Простота встановлення та обслуговування
Висока енергоефективність роботи забезпечується піролізним принципом згоряння палива
Низька емісія шкідливих речовин дозволяє встановлювати котел в місцях, де спалювання рідкого та газообразного палива заборонено.

Котел Vitoligno 300-P, що працює на деревних пелетах, має великий діапазон модуляції 1 : 3 і може застосовуватися для різноманітних цілей: від низькоенергетичного будинку до об'єктів з великою потребою в теплі. Номінальна теплова потужність: від 4 до 48 кВт.
Завдяки подвійному регулюванню згоряння з лямбда-зондом і температурним датчиком, пелетний котел, розроблений компанією Viessmann, відзначається високим ККД і низьким рівнем викидів пилу та СО. Високий ККД при тривалій роботі став можливим завдяки автоматичному очищенню поверхонь нагріву.

Vitocell 100-E - Ємнісний водонагрівач для роботи в системі з сонячними колекторами, тепловими насосами й твердопаливними котлами. Місткість: 200, 400, 750 і 1000 л.
Можна використовувати з двома чи більшою кількістю генераторів тепла при підключенні декількох споживачів тепла. Це досягається завдяки наявності двох патрубків для підключення лінії подачі і двох для зворотної лінії, а також трьох додаткових патрубків для виміру параметрів води. Особливо ефективний при роботі в системі з сонячними колекторами, тепловими насосами та твердопаливними котлами.
Економна робота геліоустановок, теплових насосів і твердопаливних котлів незалежно від поточної потреби в теплі, завдяки накопиченню надлишкового тепла.
Низький рівень викидів твердопаливних котлів завдяки роботі в режимі повного навантаження навіть улітку.
Малі втрати тепла завдяки високоефективній теплоізоляції.
Web адреса: sw-servis.com/

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Електропобутові товари: