Інтернет-магазин "Смарт Енергія"

Україна / Львів

Інтернет-магазин "Смарт Енергія"

Інтернет-магазин "Смарт Енергія" допоможе вирішити усі проблеми, пов'язані з встановленням нової і заміною старої електрики. Ми, спеціалізуючись на електроустаткуванні, надаємо великий вибір якісної продукції від перевірених брендів. Електрика - благо, але і велика відповідальність. Тільки використовуючи сучасну і надійну продукцію, яку ви зможете купити в нашому інтернет-магазині, можна бути впевненим в тому, що електротехнічні прилади безпечно служитимуть не один рік.

Асортимент інтернет-магазину "Смарт Енергія"

Магазин надає широкий перелік електроприладів і допоміжних до них товарів, аж до кабельно-провідникової продукції. У каталогах Ви знайдете все, що необхідно для електричного облаштування будинку: освітлювальні прилади, вимикачі, лампи, щитки, реле та багато інших електротоварів. Причому увесь наш асортимент - від перевірених виробників, офіційним представником яких є інтернет-магазин Smart Energia.
Ми надаємо велику різноманітність ламп не лише по споживаній енергії і потужності, але й по теплоті і відтінку світла, його яскравості, та й по форм-фактору, який би вписався у ваш інтер'єр. У нас ви знайдете лампи:
- розжарювання,
- люмінесцентні,
- газорозрядні,
- світлодіодні.
І можете бути впевнені, що будь-які новинки в цій сфері і серед іншого електроустаткування Ви одразу ж зможете купити в нас за хорошою ціною.
Розетки - атрибут практично кожного приміщення: житлового, учбового, робочого. Але вони можуть служити не лише джерелом енергії, але й предметом декору. Особливо фірмові розетки Schneider Electric. У нас є екземпляри, виконані в різних колірних рішеннях:
- класичний білий,
- алюміній,
- сталь,
- антрацит,
- бронза.
Окрім розеток, ми маємо великий асортимент іншої електрофурнітури на будь-який смак: у нас Ви зможете купити навіть електроінсталяцію, щоб гармонійно з'єднати світло з декором вашої кімнати і зробити дизайн досконалим. Але дещо, пов'язане з електрикою, приховано від очей - кабелі, що пронизують наші стіни: мережеві, телевізійні, безпосередньо електричні. Усі вони, а також кріплення для них і кабеленесучі системи також є у нас для продажу.
Ми надаємо товар не лише для приватного будинку, в нас є спеціалізована електрика і та, що досить потужна, щоб забезпечити роботу підприємства. Маються на увазі промислові світильники і прожектори, модульне обладнання, силові автоматичні вимикачі, конденсатори. В магазині також представлені декілька видів електрощитового обладнання:
- модульні пластикові;
- модульні металеві;
- щитки обліку;
- щитки з монтажною панеллю.
Також у нас є різноманітні реле від таких світових компаній, як Chint, DS Electronics і Noark. В залежності від призначення, ми пропонуємо - -- реле:
- часу,
- напруги,
- теплові,
- проміжні.
Каталог електротоварів, які ви можете купити, надає й багато інших товарів, щоб наповнити ваш будинок електрикою. А також зробити електрику максимально безпечною і зручною як для установки, так і для безпосереднього використання. З часом кількість товарів тільки збільшується, а придбати нашу продукцію можливо оптом і уроздріб.

Дещо про нас

Такий великий вибір електротоварів і хороша ціна обумовлені тим, що інтернет-магазин "Смарт Енергія" є ексклюзивним представником Chint і NOARK Electric в Західній Україні, а також дилером відомих виробників, серед яких Philips, Schneider Electric, DeLux, DS Electronics (TM " Zubr"), DKC, ЛКЗ (Львівський кабельний завод), ЗЗЦМ (Запорізький завод кольорових металів), "Світлові Технології". Офлайн нас можна знайти в місті Львів, на вулиці Зеленій, 251. Тут ви також знайдете великий вибір якісних товарів, приємну вартість та хороший сервіс. Ми продаємо виключно якісне електрообладнання за кращими цінами, щоб залишити у покупця найкраще враження.

Переходьте на наш сайт: https://s-energia.com.ua/
Або для консультацій, звертайтесь за телефонами:
(067) 464-55-77
(095) 464-55-77
(073) 464-55-77

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: