Бухгалтерський семінар, 24.09 м. Луцьк

Україна / Луцьк

Компанія КАІС ПЛЮС запрошує прийняти участь у практичному семінарі
"Звітність за три квартали 2019 року та всі актуальні зміни бухгалтерського та податкового обліку" - 24 вересня м. Луцьк.
Чому необхідно взяти участь у семінарі?

Насамперед, на семінарі проаналізуємо всі останні законодавчі зміни. Розпочнемо зі змін щодо складання та подання фінансової звітності. Зміни особливо важливі для малих і мікропідприємств.

Для платників ПДВ знову змінились критерії блокування реєстрації ПН/РК в ЄРПН. Поговоримо також щодо законності самих критеріїв блокування.

Завжди актуальна тема про товарно-транспортні накладні. Розставимо всі крапки над «і» в цьому питанні та обговоримо важливі зміни щодо їх оформлення.
З транспортом пов'язано використання пального, тому не залишимо поза увагою питання щодо реєстрації платником акцизного податку та отримання ліцензій, враховучи останні роз'яснення ДФСУ.

На Ваше прохання включили до плану семінару питання про закордонні відрядження. Будемо говорити про витрати, курсові різниці, ПДФО, нюанси складання авансового звіту та ін.

Як завжди актуальними є питання, пов'язані з оплатою праці. На цей раз поговоримо про строки виплати заробітної плати, нове про коригуючий коефіцієнт, нове про проведення перевірок та ін.

Також звернемо увагу на всі питання, актуальні на день проведення семінару, а таких питань виникне чимало, адже є перспектива прийняття змін щодо податкової амністії, що ФОПів на єдиному податку та ін.

Як завжди будемо відповідати на Ваші запитання(не забувайте про можливість надіслати їх лекторам перед семінаром).
Кожен учасник семінару отримає від лекторів конспект і презентацію

Рахунок та детальна програма за телефоном (0332) 29-06-05 або https://partnerliga.webnode.com.ua/seminar-24-09-2 019-r/

Інші оголошення в категорії Послуги » Бухгалтерія, аудит: