Шумоізоляція Хмельницький. Шумоізоляція ціна по Хмельницькому.

Україна / Хмельницкий

Шумоізоляція купити по Хмельницькому. Шумоізоляція стін р. Хмельницького. Звукоізоляція квартири в Хмельницькому. Шумоізоляція стелі, стін. Шумоізоляція дверей по Хмельницькій області.

У кожного своя ситуація - у одних за стінами постійно плаче дитина, і лаються люди, а у інших невгомонний сусід постійно веде ремонт. У першому випадку це повітряний шум, а в другому - механічний.

Виходячи з типу шуму, який заважає вам спати, працювати і відпочивати визначається необхідний вид звукоізоляційних матеріалів :

1. полімерні прокладення, спеціальні мембрани або «відбиваюча группа»;
2. поглинаючі (фанера, піноблоки, акустична вата, віброізолюючі наповнювачі).

Наші фахівці знають усі тонкощі і секрети звукоізоляційних процесів. Перша і найважливіша умова - правильно поєднувати різні будматеріали так, щоб вони давали максимальний ефект. Саме так працюють професіонали.

Ми обслуговуємо різні об'єкти: кафе, бари, ресторани, нічні клуби, боулінги, тири, більярдні, робітничі корпусы і офіса, квартири, будинки, котеджі, кінотеатри, театри, лікарні, соціальні і адміністративні установи.

Ми використовуємо різні сучасні технології - робимо каркаси, встановлюємо спеціальні панелі, кладемо гіпсокартон. Дзвоніть нашим менеджерам і уточнюйте який варіант підійде саме вам!

Щодня приймаємо заявки з 8.00 до 18.30!
Контактні дані для зв'язку:

( 050 ) 420 – 58 – 63
( 067 ) 640 – 52 – 48
( 063 ) 346 – 82 – 22

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Послуги » Будівництво, ремонт: