ЛОВИРОЙ-гель 25гр.

Україна / Київ

«Ловирій-гель», препарат для приманювання бджіл та вловлювання роїв



Показання щодо використання: Препарат «Ловирій-гель» використовують для приманювання бджіл та вловлювання роїв на пасіках в період роїння бджіл.

Форма випуску: гель з забарвленням від білого до світло-жовтого, масою 25 г, запакований у пластиковий флакон.

Складові компоненти: гераніол, цитраль, силікагель, аеросил, вазелінове масло, стабілізатори, допоміжні компоненти.

Фармакологічна дія: Препарат «Ловирій-гель» проявляє системну активність щодо приманювання бджіл та вловлювання роїв на пасіках в період роїння бджіл.

Дозування та спосіб використання:

1.Заздалегідь, перед роїнням бджолосім’ї, препарат «Ловирій-гель» наносять на привій, в кількості 2,5 г (половина чайної ложки), при цьому утворюється сфера, діаметром 1 см. Препарат «Ловирій-гель» містить леткі компоненти, які необхідно оновлювати кожного дня, протягом всього строку роїння.

2. При використанні препарату «Ловирій-гель» в роївнях, гель в кількості 5 г (1 чайна ложка) однократно наносится на внутрішню частину роївні. Підготовану роївню, оброблену препаратом «Ловирій-гель» підвішують на дереві чи на жердині на висоті рою, за напрямком вітру на відстані 10-15 метров. Роївні, оброблені препаратом «Ловирій-гель», необхідно оглядати раз на 1-2 дні, для оновлення препарату «Ловирій-гель». Після приманювання бджіл та вловлювання рою, роївня, оброблена препаратом «Ловирій-гель», може бути використана для повторного використання протягом 1-2 днів.

Застереження: Мед, отриманий від бджолиних сімей, оброблених препаратом «Ловирій-гель», використовують в їжу на загальних підставах. Упаковку препарату «Ловирій-гель» необхідно відкривати безпосередньо перед застосуванням.

Побічна дія: При застосуванні препарату «Ловирій-гель» згідно даної інструкції, побічна дія не зафіксована.

Протипоказання: При застосуванні препарату «Ловирій-гель» згідно даної інструкції, протипоказання не зафіксовано.

Умови зберігання: Препарат «Ловирій-гель» необхідно зберігати в захищеному від сонячних променів місці, окремо від харчових продуктів при температурі від 0 ºС до +20 ºС. Препарат «Ловирій-гель» необхідно зберігати в місцях, недоступних для дітей!

Строк придатності: 2 роки від дати виробництва.
факс: 525-70-75
Web адреса: zookiss.сom.ua

Інші оголошення в категорії Дозвілля та відпочинок » Тварини, рослини: