Повітропровід промисловий, промислові димарі

Україна / Київ

Промислові повітроводи застосовуються для промислової вентиляції приміщень із забрудненим повітрям. Вони призначені для транспортування пилу, порошку, деревної стружки, тирси в меблевій, деревообробній промисловості, відсмоктування газів, витяжки парів, олії та бензину в харчовій, фармацевтичній, хімічній та інших галузях промисловості.
Повітропровід промисловий застосовується у важкодоступних місцях, він вільно трансформується, оскільки армований металевою спіраллю. Завдяки чудовій стійкості до стирання повітропроводи з поліуретану (ПУР) у порівнянні з аналогічними гумовими, ПВХ, пластиковими повітропроводами мають більш тривалий термін експлуатації.
Поліуретанові промислові димарі відрізняються високою зносостійкістю, мають прекрасні теплофізичні, хімічні, еластичні та антистатичні властивості.

Особливості та переваги:

Поліуретан – це матеріал, який характеризується високою міцністю, високою зносостійкістю, здатністю гасити вібрацію та не піддається корозії.
Поліуретан не горить і зберігає свої властивості навіть при дуже низьких температурах.
робота під тиском та вакуумна стійкість.
стійкість до агресивних хімічних речовин.

Конструкція:

Підставою конструкції повітроводу є спіраль, виготовлена ​​з пружинного дроту, яка з'єднується еластичною поліуретановою фольгою.
Товщина дроту: 1,6 - 3,5 мм, залежно від діаметра повітроводу.
Товщина еластичної стінки: 05 - 21 мм.

розміри:

Діапазон діаметрів: 15 мм - 300 мм.
Довжина: від 10 м до 20 м, стандартна 5м.

Властивості:

Поліуретан є дуже стійким матеріалом, який успішно протидіє зношуванню (приблизно в 5 разів більше, ніж ПВХ). Внутрішня стінка рукава гладка, що дозволяє зменшити силу тертя.

Діапазон температур: -45 °С - +90 °С.
Колір: напівпрозорий із видимою спіраллю.
Має високу стійкість до стирання, хімічну стійкість.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: