Линейный водоотвод

Україна / Одеса

Лінійний дренаж (водовідвід) та дощова каналізація
Системи поверхневого водовідводу призначені для збору талої та дощової води з поверхні та відводу цієї води у дощову каналізацію. Лінійний водовідвід представляє собою систему заглиблених лотків (водозбірних каналів, водостоків) і пісковловлювачів – призначених для затримки, винесених потоком води, піску і дрібного сміття. Зверху водостоки і пісковловлювачі закриваються знімними захисно-декоративними решітками. Решітки перешкоджають потраплянню в систему сміття, листя, а також забезпечують безпеку переміщення пішоходів і транспорту. Через систему вертикальних і горизонтальних відводів лінійна дренажна система з’єднуються з дощовою каналізацією.
Системи поверхневого водовідводу виготовлені з бетону представлені в 4 серіях - серія "Mini" - низько профільний лоток (паркінги, підземні гаражі), серія "Standard" - стандартний лоток (пішохідні зони, виставкові площі, дачні ділянки); серія "MAXI" - (АЗС, складські термінали, порти, автомагістралі), серія "MAXI+" - (значно збільшена пропускна здатність водовідводу та його опірність великим механічним навантаженням).
Полімербетон в два рази легший і міцніший ніж традиційний бетон на основі води та цементу. Він абсолютно не боїться впливу агресивного середовища. Він не пропускає вологу, володіє високою морозостійкістю і здатністю до ударних та динамічних впливів. Системи поверхневого водовідводу із полімербетону представлені в 4 серіях - серія Mini, серія Standard, серія Maxi і серія Maxi+.
Системи поверхневого водовідводу з пластику - виготовлені з повторно використовуваного поліетилену високої щільності, легко піддаються вторинній переробці. Різноманітний асортимент декоративних решіток з оцинкованої або нержавіючої сталі, міді або чавуна дозволить гармонійно уписати лоток практично в будь-який ландшафт.

Інші оголошення в категорії Предмети побуту » Сантехніка: