Сайтотек вирішує « жіночі питання ».

Україна / Вінниця

Мізопростол має також властивість викликати скорочення мускулатури матки (міометрія) , тому Сайтотек використовують і в гінекології - для штучного переривання вагітності медикаментозним ( неоперативним ) шляхом .
Роблять це строго під наглядом лікаря , причому прийом сайтотек - це вже третій етап такої процедури .
Для початку жінку направляють на обстеження . Після цього під контролем медиків вона приймає препарат Міфегін , і лише через дві доби після цього потрібно прийняти Сайтотек . Плодове яйце може вийти як через кілька годин , так і через кілька діб після прийому препарату . Спостереження лікаря необхідно , так як в окремих рідкісних випадках можливі серйозні кровотечі , що представляють загрозу для життя .
Сайтотек купити можна в мережі інтернет - для цього необхідно замовити його на спеціалізованому сайті . Випускається ці ліки у вигляді таблеток .
Щоб виразки і ерозії на слизових шлунка і кишечника успішно зарубцювалися , необхідно приймати Сайтотек досить довго - місяць або навіть півтора . Потім з метою перевірки стану слизових роблять ендоскопію . Рішення про подальше лікування або його припинення лікар приймає відповідно до результатів обстеження
Web адреса: www.evrofarm-ua.com/shop/75/desc/sajtotek-50-tabletok-mizoprostol-200-mkg

Інші оголошення в категорії Послуги » Медичні: