Адвокат, юрист

Україна / Київ

PRIMA LEADER GROUP: юридична допомога на будь-яку вимогу
З 2010 року Рrima Leader Group об’єднує кваліфікованих фахівців, які надають юридичну допомогу на будь-яку вимогу. За 7 років безперервного розвитку ми провели близько 1000 юридичних консультацій із питань інтелектуальної власності, ліцензування, реєстрації ЗМІ, піаркомпаній та реклами, а також корпоративних, трудових та сімейних відносин.
Для Вашого комфортного життя ми:
станемо другом Вашої сім’ї - складемо шлюбний договір, встановимо опіку над дитиною та вирішимо сімейні спори.
юристи PLG візьмуть на себе всі юридичні клопоти із оформлення ФОП, реєстрації та перереєстрації Акціонерних товариств, політичних організацій, благодійних фондів та інших об’єднань, якщо ваша мета полягає в успішній громадській діяльності чи створенні власної коспанії. Якщо у ваших планах створення нових медіа – зверніться до нас: PLG допомагає реєструвати будь-які види ЗМІ.
ми складемо трудовий договір, налагодимо процедуру документообігу, залагодимо трудові спори. Створення здорового трудового колективу не обходиться без юридичної допомоги.
ми допоможемо зареєструвати торгову марку. Фахівці PLG захистять Вас від нечесної конкуренції та шахрайства.
ми проведемо попередню консультацію, подамо судову заяву від вашого імені та захистимо ваші інтереси в судах, якщо Ви маєте подати податкову декларацію або стали жертвою порушень фіскальної служби.
Рrima Leader Group отримає патенти на винаходи, корисні моделі та промислові зразки, а також складе заявку на реєстрацію авторського права поки автори та винахідники максимально занурені у творчий процес.
Підприємствам, які знаходяться на порозі банкрутства, PLG пропонує пакет юридичних послуг, починаючи від юридичного та економічного аналізу стану компанії, і закінчуючи грамотним розпродажем майна. Ліквідацію компанії ми проводимо максимально швидко та безболісно.
Також PLG допомагає громадянам інших держав законно проживати, працювати та створювати свій бізнес в Україні для чого ми із задоволенням підготуємо, подамо та отримаємо всі необхідні документи
Якщо ви маєте питання із різних галузей права – телефонуйте нам і Ви отримаєте відповіді!
Web адреса: plg.com.ua/

Інші оголошення в категорії Послуги » Юридичні: