Гнучкий трубопровід для аспірації

Україна / Київ

Гнучкий трубопровід для аспірації з полівінілхлориду (ПВХ) призначений для транспортування пилу, повітря, газів, порошку, деревної стружки, тирси в меблевій, деревообробній, хімічній та інших галузях промисловості.

Особливості та переваги:

Полівінілхлорид – це матеріал, який характеризується міцністю, гнучкістю, легкістю, стійкістю до окислення та не піддається корозії.

Конструкція:

Підставою конструкції трубопроводу для аспірації є спіраль, виготовлена ​​із сталевого дроту (корду), яка з'єднується еластичним покриттям з полівінілхлориду.

Товщина корду: 1,5 – 3,0 мм, залежно від діаметра трубопроводу.
Товщина еластичної стінки: 0,5 – 2,0 мм.

розміри:

Діапазон діаметрів: 15 мм - 300 мм.
Довжина: від 10 до 50 м.

Властивості:

Полівінілхлорид є матеріалом, який не піддається корозії. Характеризується стійкістю до окиснення. Внутрішня стінка трубопроводу гладка, що запобігає накопиченню відкладень і трубопровід довше залишається чистим, а також дозволяє знизити силу тертя. Стійкий до атмосферних впливів та різних хімічних продуктів. Важливими властивостями полівінілхлориду є мала вага та висока гнучкість.

Діапазон температур: -10 ° С - +60 ° С.
Колір: напівпрозорий.
Матеріал: ПВХ.

Застосування:

Промислова вентиляція повітря з дрібними абразивними частинками (стружка пил). Для відсмоктування повітря, диму, газу, пилу, легкого абразиву в установках кондиціювання, вентиляції та аспірації.
факс: (062)3450654
Web адреса: www.donprime.wix.com/donprime-shlang

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Обладнання: