Надійна охорона гаражів.

Україна / Дніпро

Ця послуга призначена для представників автовласників, автомобільних парків. У набір тарифу входить весь перелік охоронних послуг необхідних для повного забезпечення безпеки Вашого рухомого майна. Якщо ви плануєте робити в нове приміщення під автомобіль, або робите ремонт , то зверніть особливу увагу на цю послугу.
Охорона гаражів є однією з потреб захисту кожного автовласника, який хоче бути впевненим у захисті свого “помічника-друга”. Ми пропонуємо цілодобову (24/7) охорону вашого гаража. Підберемо усі можливі варіанти! Послуга “Гараж під охорону” – є одним з важливих послуг для забезпечення безпеки майна на території міста Дніпро. Завдяки цій послузі, Ви повністю забезпечуєте гараж сучасними охоронними системами нашої компанії.

Охорона гаражів – від 250 грн в міс.

Увага!!! У вартість продукту входить 1 місяць надання даних послуг. Продукт дійсний у використанні тільки на території міста Дніпро.

Здійснюючи цю покупку послуги “Гараж під охорону” ви отримуєте ряд переваг:

- Спостереження за системою охоронної сигналізації;
- Виїзд екіпажів мобільного реагування на спрацьовування сигналізації;
- Безкоштовне технічне обслуговування сигналізації (цілодобово);
- Персональний менеджер з питань охорони.

Ціна на охоронне устаткування формується в залежності від кількості різних датчиків, котрі потрібні для виконання охоронних функцій Вашого будинку.
Web адреса: bezpeka-ua.net

Інші оголошення в категорії Послуги » Охорона: