Мастер на час

Україна / Бровары

Майстер на годину - універсальний фахівець
можна не замислюватися, як повісити карниз або відремонтувати кран, замінити розетку або вимикачі. Замовте послугу в Броварах «Майстер на годину» - ми швидко і професійно вирішимо будь-яку побутову проблему.
На відміну від послужливого сусіда, друга або вічно зайнятого чоловіка. Ви можете скористатися послугами людини з оголошення , але в цьому випадку є велика ймовірність наштовхнутися на шахрая. Адже він не буде гнатися за своєю репутацією. Його завдання - зробити роботу і отримати за неї гроші. А що ви будете говорити на наступний день про якість проведених робіт, такого майстра не хвилює. Тому краще звертатися в перевірені компанії майстер на годину, і тоді неприємні сюрпризи на вас не чекатимуть. Ми ще жодного разу не отримували скарг. Але якщо є претензії, ми зреагуємо на них блискавично, приїдемо і безкоштовно виправимо будь-які наші недоробки, ми завжди даємо гарантію на всі виконані роботи!

Переваги послуги «майстер на годину» в Броварах:
До вас приїде універсальний фахівець, який не з чуток знає, як працювати дрилем, підключати пральну машину, збирати меблі або полагодити електрику.
Ви самі вибираєте зручний час, в якій потрібно з'явитися домашньому майстру. А якщо допомога потрібна терміново - ми приїдемо в лічені хвилини після Вашого дзвінка.
Ми не хворіємо, чи відпочиваємо і не спимо - тому можете сміливо телефонувати нам в будь-який час дня та в свята і вихідні.
Ми економимо ваш час. Погуляйте з дітьми, вирішите невідкладні робочі проблеми, рушайте з чоловіком в ресторан, сходіть в фітнес-клуб або театр ... Проведіть час із задоволенням! А ми в цей час займемося Вашими побутовими проблемами: приберемо, і зробимо ще 1000 справ швидко і професійно.
Якщо ви вирішили, що вам потрібна допомога справжнього майстра, а поблизу таких немає. Або ваш чоловік зайнятий на роботі і не встигає все робити по дому. Не впадай у відчай. Телефонуйте нам і ми надішлемо до вас професіоналів.
Web адреса: homehelper.com.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Побутовий ремонт: