Центр розвитку дитини «Вінні» у Вишгороді

Україна / Вышгород

Центр розвитку дитини «Вінні» у Вишгороді - це унікальна можливість для батьків дати своїй дитині нові знання і якісно підготувати його до школи. Ми раді запропонувати Вам розвиваючі заняття за авторською програмою, яка включає в себе методики українських і зарубіжних педагогів, таких як Монтессорі, Нікітіних, Зайцева, Воскобовича, Домана, Шелестової, Федієнко, Желєзнових та ін., що дозволяють проводити заняття в ігровій, захоплюючій та пізнавальній формі. Всі кабінети оснащені найсучаснішим презентаційним обладнанням та екологічно чистими матеріалами.
Всі педагоги нашого Центру мають вищу освіту і великий досвід роботи в дошкільних установах. Ми з повною відповідальністю підходимо до питань освіти і виховання дітей. Наші педагоги постійно проходять курси підвищення кваліфікації, беруть участь в семінарах і тренінгах з обміну досвідом.
Дитячий центр «Вінні» орієнтований як на самих маленьких, так і на дітей шкільного віку. Ми пропонуємо програму всебічного розвитку дитини, яка надає комплексну дію на формування його особистості.
Для малюків від 8 місяців до 3-х років тут підготовлено спеціальну програму. Крім того, в «Вінні» проводяться заняття з логопедом, психологом. Тут діють студії музичного та творчого розвитку.
Програма роботи з дошкільнятами спрямована на розвиток логічного мислення. Діти від 3-х до 7-ми років дізнаються багато нового з курсу «Цікава наука», вчаться грати в шахи і займаються креативним конструюванням.
Хлопці шкільного віку можуть вибрати одну з програм, які, в цілому, спрямовані на формування позитивного ставлення до навчання. Для них ми пропонуємо студії: малювання, англійської мови, логіки, ейдетики і навіть студію розвитку фізичних якостей з елементами східних єдиноборств і Ушу. Для молодших школярів у нас є група подовженого дня.
Одним словом, дитина, без сумніву, знайде в Центрі «Вінні» хобі до душі.
У Центрі також проходять різні майстер-класи для дітей і батьків: малювання піском, валяння, флористика, декупаж, 3D-квілінг і ін.
Телефони: (093) 948-80-84, (095) 017-72-47.
Графік роботи: понеділок-неділя з 09:00 до 19:00.
Сайт: www.center-winnie.com.ua
E-mail: [email protected]
Web адреса: center-winnie.com.ua/index.php/ru/

Телефон не вказаний
Написати автору

Інші оголошення в категорії Послуги » Різне: