Рукав для аспірації, шланг для аспірації.

Україна / Дніпро

Пропонований ТОВ "Донпрайм Лтд" Рукав для аспірації призначений для транспортування стружки деревини, грануляту, тирси, тріски, абразивно-металевої стружки в меблевій, деревообробній, металообробній, хімічній та інших галузях промисловості.

Завдяки чудовій стійкості до стирання рукава з поліуретану (ПВР) у порівнянні з аналогічними гумовими, ПВХ, пластиковими рукавами мають більш тривалий термін експлуатації.
Поліуретанові рукави відрізняються високою зносостійкістю, мають чудові теплофізичні, хімічні, еластичні та антистатичні властивості.

Особливості та переваги:

- Поліуретан – це матеріал, який характеризується високою міцністю, високою зносостійкістю, здатністю гасити вібрацію та не піддається корозії.
- Поліуретан - електрично антистатичний, не горить і зберігає свої властивості навіть за дуже низьких температур.
- робота під тиском та вакуумна стійкість.
- Стійкість до агресивних хімічних речовин.

Конструкція:

Підставою конструкції рукава є спіраль, виготовлена ​​з обмідненого пружинного дроту, що з'єднується еластичною поліуретановою фольгою.

- Товщина дроту: 1,6 - 3,5 мм, залежно від діаметра рукава.
- Товщина еластичної стінки: 0,5 – 2,1 мм.

Властивості:

Поліуретан є дуже стійким матеріалом, який успішно протидіє зношуванню (приблизно в 5 разів більше, ніж ПХВ). Внутрішня стінка трубопроводу гладка, що дозволяє зменшити силу тертя.

- Діапазон температур: -40 °С - +90 °С.
- Колір: напівпрозорий із видимою спіраллю.
- Має високу стійкість до стирання, хімічну стійкість.

розміри:

- Діапазон діаметрів: 20 - 500 мм.
- довжина: від 3 м до 20 м, стандартна 6 м.

Застосування:

Всмоктування повітря з важкими абразивами (стружка, гранулят тощо), пара з активними речовинами (нафта, олія). Застосовується в установках вентиляції, видалення пилу та абразиву практично у всіх сферах промисловості.
Web адреса: www.donprime.com.ua

Інші оголошення в категорії Предмети роботи » Сировина, матеріали: