Зніму порчу .Хмельницький

Україна / Хмельницкий

Ворожіння онлайн, зніму порчу, діагностика Таро, приворот. ЗАПРОШУЮ ВАС НА ТОЧНІ ГАДАННЯ ОНЛАЙН І РИТУАЛИ. ПРИЙОМ З ФОТО ОНЛАЙН І ОСОБИСТО. Я ТАРОЛОГ, Екстрасенс. ПРАЦЮЮ З СКЛАДНИМИ ВИПАДКАМИ, Прийом ОСОБИСТО І ДИСТАНЦІЙНО НА ВІДСТАНІ ЗА ФОТО . БАГАТОРІЧНА ПРАКТИКА РОБОТИ З ВСІМИ ВИДАМИ МАГІЧНИХ І ЕЗОТЕРИЧНИХ ПОСЛУГ ➖ З моєю допомогою ви отримаєте успіх і процвітання. ➖ Чи можете ви відновити втрачені стосунки або залучити в своє життя чоловіка своєї мрії, якщо ви самотні. ➖ Набути фінансового благополуччя та зльоту кар'єрними сходами ➖ Набути щастя материнства ➖ Позбутися невдач і будь-якого негативу, залучити у своє життя та справи успіх та благополуччя ➖ Позбутися залежностей або допомогти близьким з її допомогою це зробити ➖ Вирішити проблеми непорозуміння з дітьми та багато іншого ➖ Головне – це гарантований результат, індивідуальний підхід до кожного клієнта. Для запису на консультацію та діагностику-розбір дзвоніть Телефон +38-067-990-02-01 Viber +38-067-990-02-01


Моя магічна робота спрямована на те, щоб мої клієнти мали позитивні зміни у своєму житті. Жодних негативних наслідків немає! З кожним клієнтом працюю індивідуально – ставлю захист.
На чому я спеціалізуюся:
- діагностую виникнення проблемних ситуацій;
- діагностую енергетичні поля та аури (за допомогою сканера);
- діагностую карми та долі;
- діагностую відносини;
- гадаю на ТАРО, Рунах;
- працюю з енергіями Роду;
- коригую особи та долі;
- Проводжу езотеричні консультації;
- Модельую майбутнє;
- проводжу енергетичне чищення
- знімаю псування та прокляття;
- Чищу приміщення та виганяю сутності;
- магічними обрядами налаштовую на успіх;
- проводжу різноманітні привороти та відвороти;
- Збільшую грошовий потік;
- любовна магія;
- проводжу магічні обряди для щасливих сімейних стосунків;
- Проводжу лікувальні ритуали;
- астральні кодування;
- Вуду.
Це лише вузький перелік того, чим я займаюся. У будь-якому випадку Ви можете бути впевнені в позитивному результаті надання моїх послуг.
тел.0679900201 Аріда
Дата: Четвер, 25 Квітня 2024

Інші оголошення в категорії Послуги » Магія, ворожіння і екстрасенси: