VISIT - портал для туристов

Україна / Київ

VISIT Ukraine.Today – це єдиний інформаційний портал для туристів, подорожуючих Україною, та українців, що планують подорож за кордон.


На порталі наявна необхідна та найбільш актуальна інформація щодо:


- Правил перетину українського кордону іноземними громадянами;
- Правил в’їзду та транзиту українців до країн світу;
- Візової інформації;
- Правил обсервації / самоізоляції;
- Правил поведінки в аеропортах;
- Правил перебування у містах, готелях, публічних місцях, закладах харчування тощо;
- Контакти посольств, консульських служб та представництв України в іноземній державі.

Працює цілодобова гаряча лінія (English speaking) для туристів, якщо вам потрібні роз’яснення стосовно вказаної інформації або оперативна допомога у вирішенні проблем та непорозумінь, пов'язаних із перетином українського кордону.


На сторінці можна замовити медичний страховий поліс провідних страхових компаній України.
Ми пропонуємо поліс на в’їзд терміном від 3 діб, що повністю покриває лікування COVID-19 та обсервацію. А також поліс для виїзду за кордон з мінімальним терміном 2 доби. Для його замовлення потрібно заповнити електронну форму та внести оплату, після чого готовий страховий документ протягом 30 хвилин надійде на вказану електронну пошту.


Вся інформація на ресурсі відновлюється щоденно та викладається трьома мовами – українською, англійською та російською. Для зручності іноземних громадян додана німецька мова.


Портал розроблено всеукраїнською організацією VISIT Ukraine за інформаційної підтримки Державного агентства розвитку туризму, Прикордонної служби України та представників Міністерства інфраструктури, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства закордонних справ України.


Всеукраїнська громадська спілка Visit Ukraine - це об'єднання представників туристичної трансформації України.

Наша місія - просування та популяризація українського туризму на внутрішньому та зовнішньому ринках шляхом використання сучасних та потужних інструментів інформаційної політики. Сталий розвиток галузі й збільшення кількості відвідувачів.

Наша головна ціль - заохотити іноземних та українських туристів подорожувати Україною, а також надати актуальну інформацію щодо правил безпечного та комфортного перетину державного кордону та перебування в країні.

Ми співпрацюємо з усіма підрозділами законодавчої та виконавчої влади. Представники спілки входять до експертних груп та дорадчих органів.

Працює гаряча лінія, чати в viber, whats up, facebook messenger, чат на сайті.

Інші оголошення в категорії Дозвілля та відпочинок » Туризм: