UFO FOLDING ДИСКОВА БОРОНА СКЛАДНА РАМА

Україна / Дніпро

UFO зі складною рамою являє собою потужну машину, що відрізняється великою продуктивністю дискового боронування на великій площі: ця машина - ідеальний вибір для великих сільських господарств, які потребують підготовки великих за площею полів за дуже короткий час. Модель UFO зі складною рамою призначена для роботи з тракторами потужністю від 160 до 360 к.с.
МАТОЧИНА CULTI HUB

Маточина - серце машини, забезпечує її надійність; саме тому були використані спеціальні технічні рішення. Змазка за допомогою масляної бані дозволяє подовжити інтервали між техобслуговуваннями. Захист від сторонніх предметів, кулькопідшипник з підвищеним опіром радіальним і осьовим навантаженням, оптимальна змазка за допомогою масляної бані, металеве фронтальне ущільнення Duo Cone спеціально для експлуатації у важких умовах - все ці технічні рішення гарантують чудову надійність і міцність.
ПОДВІЙНА ПРУЖИНА

Подвійна, кручена, прямокутна пружина передає дисковому елементу 3-вимірний рух, який при роботі машини на великій швидкості переходить в вібрацію і дуже ефективно використовується в процесі обробки грунту.
"HEAVY DUTY" надпотужня рама

Зварна рама характеризується посиленою балкою з високопродуктивної сталі. Ці особливості роблять раму міцною та оптимальною для важких робіт і потужних тракторів, що легко справляється при будь-яких робочих умовах.
факс: 0500379060
Web адреса: gaspardo-ukraina.pulscen.com.ua

Інші оголошення в категорії Авто, мото » Спец-, сільгосптехніка: