Метизи - боли, гайки, шайби та ті.

Изображение 1. Метизи - боли, гайки, шайби та ті.

Цена: 101 грн.
Продавец: ФОП Скляр

Метизи по ДСТУ, DIN і за індивідуальним замовленням - NEWS.
Метизи машинобудівельні, сільгосппризначення, будівельні, залізничні і спецпризначення, метричні та дюймові, чорні і з покриттям.
Шановні Пані та Панове!
Наше Підриємство пропонує зі складу в Дніпрі та під замовлення болти, гайки, шайби плоскі і пружинні (в тч високоміцні), саморізи, шурупи, гвинти, шплінти, стрижні різьбові і тд, у тч болти для сільського господарства культиваторні, плугові, лемішними та норійні вітчизняного та імпортного виробництва.
Під замовлення виготовляємо не стандартне кріплення, в тому числі економайзерні болти, шпильки і гайки для фланців та ті. Виготовляємо латунні стійки установчі всіх типів для електронних друкованих плат.
Поставляємо кріплення з нержавіючої сталі А2, А4, А5 та інші, а також метизи з кольорових металів. Забезпечуємо доставку по всій Україні транспортними службами або можливий самовивіз.
При замовленні метизів на суму понад 9000 грн. доставка по Дніпру БЕЗКОШТОВНА.
Довірте нам своє замовлення і ми його виконаємо в строк і з належною якістю.
Internet — www.fopsklyar.uaprom.net/ua
Производитель: ДМЗ

Изображение 2. Метизи - боли, гайки, шайби та ті.Изображение 3. Метизи - боли, гайки, шайби та ті.Изображение 4. Метизи - боли, гайки, шайби та ті.Изображение 5. Метизи - боли, гайки, шайби та ті.