FoxmindED

Україна / Київ

Ми навчальний центр програмування. В нас є стартові курси (для навчання з нуля) та курси менторингу (для студентів, які мають базові знання, або пробували програмувати, або вирішили змінити мову програмування). Стартові курси - це записані онлайн лекції для вивчення теорії та закріплення знань за допомогою вирішення задач. Перевірка задач не пропонується.

На курсах менторингу немає теорії, студенту даються задачі, які він має вирішувати і є ментор, який перевіряє рішення і дає напрям, де шукати інформацію. Тобто студент сам шукає теорію по якій виконує завдання, бо програмування - це практична навичка, яка потребує вміння швидко знаходити інформацію відповідно до задачі, яку перед тобою ставлять. Ментори - це практикуючі спеціалісти, вони дають задачі з реальних проектів. Таким чином, після рзавершення курсу студент вже буде самостійним програмістом, який вміє працювати з реальними проектами.

Наші студенти мають високий рівень працевлаштованності, і деякі знаходять роботу ще до завершення курсу. Але ми не пропонуємо послуги з працевлаштування.
Web адреса: foxminded.ua

Інші оголошення в категорії Послуги » Освітні:

Тэги :

FoxmindED