Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua
  • Главная
  •  » Услуги
  •  » Дистриб'ютори акумуляторних збірок для гібридних інверторів?

#1 27/02/2024 01:57:27

Hard
Member

Дистриб'ютори акумуляторних збірок для гібридних інверторів?

Мені потрібні акумуляторні збірки для гібридних інверторів, може хтось порадить, де можна замовити велику партію? Які вони мають бути щодо ємності та характеристик? І які магазини в Україні варто розглянути для такої покупки? Дякую за відповіді!

Неактивен

#2 27/02/2024 06:04:17

Мошка
Member

Re: Дистриб'ютори акумуляторних збірок для гібридних інверторів?

З мого досвіду, можу порекомендувати інтернет-магазин akkb.com.ua. Я купував там акумулятор для свого гібридного інвертора, і був задоволений якістю та обслуговуванням. Ціни тут теж конкурентні, а також часто проводяться акції та знижки для оптових покупців. Мій гібридний інвертор працює на літієвих акумуляторах, які я купив саме тут, і поки задоволений результатом. Якість та надійність виробів підтверджена часом, а обслуговування клієнтів від магазину завжди на висоті. Тож, рекомендую звернутися до akkb.com.ua, якщо вам потрібні якісні літієві акумулятори для гібридних інверторів!

Неактивен

#3 05/08/2024 08:47:58

Дійсно попит на літієві акумулятори зараз значно виріс і зрозуміло чому

Неактивен

#4 06/08/2024 08:43:56

Hard :

Мені потрібні акумуляторні збірки для гібридних інверторів, може хтось порадить, де можна замовити велику партію? Які вони мають бути щодо ємності та характеристик? І які магазини в Україні варто розглянути для такої покупки? Дякую за відповіді!

Под ваши требования идеально подойдёт литий-железо-фосфатный аккумулятор https://www.powersol.com.ua/shop/akkumulyatory/lifepo4/ . Такой сейчас без особых проблем можно заказать на сайте профильной компании Power Solutions . Очень хорошую гарантию при покупке дают на такие аккумуляторы и в плане эксплуатации с ними точно никаких проблем не будет. Вот пример такого аккумулятора
https://www.powersol.com.ua/wp-content/uploads/2023/10/lp_lifepo4_12v_12_8v_230_ah-768x768.webp

Неактивен

• Главная
  •  » Услуги
  •  » Дистриб'ютори акумуляторних збірок для гібридних інверторів?

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений