Вы не зашли.
Мені потрібні акумуляторні збірки для гібридних інверторів, може хтось порадить, де можна замовити велику партію? Які вони мають бути щодо ємності та характеристик? І які магазини в Україні варто розглянути для такої покупки? Дякую за відповіді!
Неактивен
З мого досвіду, можу порекомендувати інтернет-магазин akkb.com.ua. Я купував там акумулятор для свого гібридного інвертора, і був задоволений якістю та обслуговуванням. Ціни тут теж конкурентні, а також часто проводяться акції та знижки для оптових покупців. Мій гібридний інвертор працює на літієвих акумуляторах, які я купив саме тут, і поки задоволений результатом. Якість та надійність виробів підтверджена часом, а обслуговування клієнтів від магазину завжди на висоті. Тож, рекомендую звернутися до akkb.com.ua, якщо вам потрібні якісні літієві акумулятори для гібридних інверторів!
Неактивен
Дійсно попит на літієві акумулятори зараз значно виріс і зрозуміло чому
Неактивен
Hard :
Мені потрібні акумуляторні збірки для гібридних інверторів, може хтось порадить, де можна замовити велику партію? Які вони мають бути щодо ємності та характеристик? І які магазини в Україні варто розглянути для такої покупки? Дякую за відповіді!
Под ваши требования идеально подойдёт литий-железо-фосфатный аккумулятор https://www.powersol.com.ua/shop/akkumulyatory/lifepo4/ . Такой сейчас без особых проблем можно заказать на сайте профильной компании Power Solutions . Очень хорошую гарантию при покупке дают на такие аккумуляторы и в плане эксплуатации с ними точно никаких проблем не будет. Вот пример такого аккумулятора 
Неактивен