Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 28/04/2023 16:43:03

yaroslav79
Member

Лазерна корекція зору

Доброго дня. Я задумуюся над тим, щоб зробити лазерну корекцію зору. Тому що зір дуже поганий. Чи може хтось поділитися своїм досвідом? Як проходить процедура та наскільки вона безпечна?

Неактивен

#2 28/04/2023 16:44:24

Мошка
Member

Re: Лазерна корекція зору

Я робила лазерну корекцію зору рік тому. Процедура тривала не більше 15 хвилин. Ніякої болісності чи дискомфорту не відчував. Зараз мір значно покращилось, я можу бачити все на 100%.

Неактивен

#3 28/04/2023 16:45:14

sergej
Member

Я також робив лазерну корекцію зору. Процедура була швидкою і безболісною, але після неї я відчув дискомфорт протягом декількох годин. Мій зір покращився, але не настільки, наскільки я очікував. В цілому, я задоволений результатом, але я би рекомендував людям добре обміркувати цю процедуру та обговорити її з лікарем.

Неактивен

#4 28/04/2023 16:47:45

tanykaa
Member

Лазерна корекція зору https://visium.com.ua/ua/uslugi/lazerna … a_zreniya/   - це процедура, яка здатна покращити зір до ста відсотків. Технологія постійно вдосконалюється, тому результати корекції стають все кращими і безпечнішими. Процедура зазвичай триває менше, ніж 30 хвилин, і не потребує госпіталізації. Більшість людей після корекції повертається до повної діяльності протягом кількох днів. Однак, як і в будь-якій медичній процедурі, є ризики та побічні ефекти. Тому необхідно обговорити можливість корекції зору з лікарем та вирішити заздалегідь усі питання.

https://i.postimg.cc/MGQX3yC4/28-05-2022-000527.jpg

Неактивен

#5 29/11/2023 00:38:53

женя33
Member

Я нещодавно зробив лазерну корекцію зору і дуже задоволений результатом. Процедура була досить швидка та безболісна. Щоб бути впевненим у необхідності цієї процедури та  її відповідності вашим потребам, рекомендую спочатку пройти комп'ютерну діагностику зору. Це допоможе отримати точну інформацію про стан вашого зору та призначити оптимальний метод корекції.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений