Вы не зашли.
Доброго дня. Я задумуюся над тим, щоб зробити лазерну корекцію зору. Тому що зір дуже поганий. Чи може хтось поділитися своїм досвідом? Як проходить процедура та наскільки вона безпечна?
Неактивен
Я робила лазерну корекцію зору рік тому. Процедура тривала не більше 15 хвилин. Ніякої болісності чи дискомфорту не відчував. Зараз мір значно покращилось, я можу бачити все на 100%.
Неактивен
Я також робив лазерну корекцію зору. Процедура була швидкою і безболісною, але після неї я відчув дискомфорт протягом декількох годин. Мій зір покращився, але не настільки, наскільки я очікував. В цілому, я задоволений результатом, але я би рекомендував людям добре обміркувати цю процедуру та обговорити її з лікарем.
Неактивен
Лазерна корекція зору https://visium.com.ua/ua/uslugi/lazerna … a_zreniya/ - це процедура, яка здатна покращити зір до ста відсотків. Технологія постійно вдосконалюється, тому результати корекції стають все кращими і безпечнішими. Процедура зазвичай триває менше, ніж 30 хвилин, і не потребує госпіталізації. Більшість людей після корекції повертається до повної діяльності протягом кількох днів. Однак, як і в будь-якій медичній процедурі, є ризики та побічні ефекти. Тому необхідно обговорити можливість корекції зору з лікарем та вирішити заздалегідь усі питання.
Неактивен
Я нещодавно зробив лазерну корекцію зору і дуже задоволений результатом. Процедура була досить швидка та безболісна. Щоб бути впевненим у необхідності цієї процедури та її відповідності вашим потребам, рекомендую спочатку пройти комп'ютерну діагностику зору. Це допоможе отримати точну інформацію про стан вашого зору та призначити оптимальний метод корекції.
Неактивен