Вы не зашли.
Як тільки вийшов 11 айфон я закохалась у нього, але мені все бракує коштів на його придбання. Де можна подивитись на ціни і прицінитись, щоб розуміти на що розраховувати.
Неактивен
Зараз на продажу багато варіантів уже вживаної цієї моделі, які значно дешевші від нових телефонів. Тому вам слід пошукати в магазинах, які продають б/у смартфони.
Неактивен
Можу порадити магазин, де ціни на 11 айфон стартують від 13 тисяч, ви їх знайдете в Техно Їжак . Слід звернути увагу, що ціна змінюється залежно від пам'яті телефону, його пошкоджень, стану аккумулятора тощо. Тому обирайте уважно, але знайте, що тут одні з кращих варіантів на ринку, адже ці телефони найчастіше поступають із-за кордону.
Неактивен
Доброго дня. Я знаю багато інтернет магазинів щоб купити телефон, але найбільше асортимент мені подобається в магазині від Київстар
Неактивен
Доброго дня, друже. Я більше віддаю перевагу купувати тільки нові телефони, тому що б/в можуть бути з різними мінусами. Ось вам чудовий сайт https://shop.kyivstar.ua/phones щоб доглянути собі непоганий телефон. Якщо ви переживаєте що він у вас розіб'ється, то ви можете доглянути собі протиударний і так далі. Сподіваюся що я вам допоміг
Неактивен
А я не раджу купувати б/у Айфон, хоча, зрештою, то справа ваша. Я iPhone в Одесі обрала для себе за ціною, що мені підійшла в магазині Fopi. Подивіться, тут ціни дійсно дуже доступні, як для таких популярних телефонів. Оплата можлива готівкою, картою при отриманні та навіть криптою.
Неактивен