Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 03/04/2023 22:02:05

гитрин
Member

Де купити дешевше айфон?

Як тільки вийшов 11 айфон я закохалась у нього, але мені все бракує коштів на його придбання. Де можна подивитись на ціни і прицінитись, щоб розуміти на що розраховувати.

Неактивен

#2 03/04/2023 22:02:45

Re: Де купити дешевше айфон?

Зараз на продажу багато варіантів уже вживаної цієї моделі, які значно дешевші від нових телефонів. Тому вам слід пошукати в магазинах, які продають б/у смартфони.

Неактивен

#3 03/04/2023 22:03:37

Можу порадити магазин,  де ціни на 11 айфон стартують від 13 тисяч, ви їх знайдете в Техно Їжак . Слід звернути увагу, що ціна змінюється залежно від пам'яті телефону,  його пошкоджень, стану аккумулятора тощо. Тому обирайте уважно, але знайте, що тут одні з кращих варіантів на ринку, адже ці телефони найчастіше поступають із-за кордону.

Неактивен

#4 05/04/2023 02:04:21

Itachi
New member

Доброго дня. Я знаю багато інтернет магазинів щоб купити телефон, але найбільше асортимент мені подобається в магазині від Київстар

Неактивен

#5 05/04/2023 02:05:52

Kisame23
New member

Доброго дня, друже. Я більше віддаю перевагу купувати тільки нові телефони, тому що б/в можуть бути з різними мінусами. Ось вам чудовий сайт https://shop.kyivstar.ua/phones щоб доглянути собі непоганий телефон. Якщо ви переживаєте що він у вас розіб'ється, то ви можете доглянути собі протиударний і так далі. Сподіваюся що я вам допоміг

Неактивен

#6 08/04/2023 17:08:02

Ulika
Member

Можна купити б/у.... Або в кредит.

Неактивен

#7 08/04/2023 19:55:39

Melisa
Member

А я не раджу купувати б/у Айфон, хоча, зрештою, то справа ваша. Я iPhone в Одесі обрала для себе за ціною, що мені підійшла в магазині Fopi. Подивіться, тут ціни дійсно дуже доступні, як для таких популярних телефонів. Оплата можлива готівкою, картою при отриманні та навіть криптою.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений