Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 09/12/2021 20:54:05

Темперамент і характер майбутньої тещі

Всім привіт! Я до вас за порадою стосовно своєї майбутньої тещі. Справа в тім, що дуже кохаю свою наречену та ми плануємо одружитися. Але трохи бісить її мама, яка іноді відверто дивує. Вона красива жінка, але занадто епатажна та завжди намагається бути в центрі уваги, коли ми всі збираємось разом. Вона постійно хоче, щоб я говорив їй компліменти та вислуховував її нісенітниці. Ось що з нею не так та як можна її заспокоїти, не образивши при цьому мою майбутню дружину?

Неактивен

#2 09/12/2021 23:18:10

Re: Темперамент і характер майбутньої тещі

Я вам співчуваю, але теща - то така істота, яку потрібно терпіти усе своє життя, тому ви ніяк не позбудитесь її та вам доведеться робити компліменти) Сподіваюсь, що ваша майбутня дружина не має таких самих відхилень)

Неактивен

#3 10/12/2021 03:09:16

хелоу
Member

Це для вас великий стимул, щоб жити окремо від батьків. А якщо говорити серйозно, то я читав, що це такий психотип жінок, які люблять увагу або робити істерики оточуючим. Вони просто потребують постійної уваги!

Неактивен

#4 10/12/2021 16:23:17

сатурн
New member

Я вважаю, що ми живемо в цивілізованому суспільстві, та потрібно шукати шляхи вирішення міжособистісних конфліктів або запобігати їм за участю психологів. Можливо я помиляюсь, але ваша теща дуже схожа за описом на істероїдний тип особистості https://blog.karpachoff.com/isteroidnyy … tnosheniya і саме тому я пораджу вам статтю на цю тему у блозі відомого психолога Дмитра Карпачова.
У вас є можливість зробити так, щоб ця жінка, яка скоро стане вашою родичкою, не мала на вас такого впливу. До речі в цьому блозі кожен з вас може знайти для себе корисні поради.
https://skr.sh/i/101221/bo4hDpqi.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений