Вы не зашли.
Всім привіт! Я до вас за порадою стосовно своєї майбутньої тещі. Справа в тім, що дуже кохаю свою наречену та ми плануємо одружитися. Але трохи бісить її мама, яка іноді відверто дивує. Вона красива жінка, але занадто епатажна та завжди намагається бути в центрі уваги, коли ми всі збираємось разом. Вона постійно хоче, щоб я говорив їй компліменти та вислуховував її нісенітниці. Ось що з нею не так та як можна її заспокоїти, не образивши при цьому мою майбутню дружину?
Неактивен
Я вам співчуваю, але теща - то така істота, яку потрібно терпіти усе своє життя, тому ви ніяк не позбудитесь її та вам доведеться робити компліменти) Сподіваюсь, що ваша майбутня дружина не має таких самих відхилень)
Неактивен
Це для вас великий стимул, щоб жити окремо від батьків. А якщо говорити серйозно, то я читав, що це такий психотип жінок, які люблять увагу або робити істерики оточуючим. Вони просто потребують постійної уваги!
Неактивен
Я вважаю, що ми живемо в цивілізованому суспільстві, та потрібно шукати шляхи вирішення міжособистісних конфліктів або запобігати їм за участю психологів. Можливо я помиляюсь, але ваша теща дуже схожа за описом на істероїдний тип особистості https://blog.karpachoff.com/isteroidnyy … tnosheniya і саме тому я пораджу вам статтю на цю тему у блозі відомого психолога Дмитра Карпачова.
У вас є можливість зробити так, щоб ця жінка, яка скоро стане вашою родичкою, не мала на вас такого впливу. До речі в цьому блозі кожен з вас може знайти для себе корисні поради.
Неактивен