Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 30/07/2021 10:15:58

сатурн
New member

Потрібний дверний замок по гарній ціні

Не можу поки дозволити купувати дорогий замок, та і квартиру ми орендуємо, добре що і так дозволили замінити замок та зробити косметичний ремонт. Але бажано відразу з доставкою купувати, є такі пропозиції?

Неактивен

#2 30/07/2021 11:40:29

Re: Потрібний дверний замок по гарній ціні

Так можливо вам варто просто обрати китайський замок? Вони ж теж різні бувають і деякі варіанти однозначно краще чим навіть ось ті дорогі замки. Це вам з власного досвіду можу точно порадити.

Неактивен

#3 30/07/2021 11:41:55

гитрин
Member

сульвена :

Так можливо вам варто просто обрати китайський замок? Вони ж теж різні бувають і деякі варіанти однозначно краще чим навіть ось ті дорогі замки. Це вам з власного досвіду можу точно порадити.

Так  не лишень китайські замки, досить багато і інших бюджетних варіантів, просто на них мало хто звертає чомусь увагу, та і продавці рідко радять, адже їм потрібно дорожчі варіанти продавати

Неактивен

#4 30/07/2021 11:44:19

тобик
Member

Ой, скільки ми переглянули варіантів аж поки не знайшли прекрасний варіант з великим асортиментом і помірними цінами. Тепер такий магазин замків я раджу всім, думаю, що реально буде вигідно так купувати і не хвилюватись про якість. В них і зручна доставка є новою поштую, та і обслуговування в цьому магазині просто прекрасне.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений