Вы не зашли.
Не можу поки дозволити купувати дорогий замок, та і квартиру ми орендуємо, добре що і так дозволили замінити замок та зробити косметичний ремонт. Але бажано відразу з доставкою купувати, є такі пропозиції?
Неактивен
Так можливо вам варто просто обрати китайський замок? Вони ж теж різні бувають і деякі варіанти однозначно краще чим навіть ось ті дорогі замки. Це вам з власного досвіду можу точно порадити.
Неактивен
сульвена :
Так можливо вам варто просто обрати китайський замок? Вони ж теж різні бувають і деякі варіанти однозначно краще чим навіть ось ті дорогі замки. Це вам з власного досвіду можу точно порадити.
Так не лишень китайські замки, досить багато і інших бюджетних варіантів, просто на них мало хто звертає чомусь увагу, та і продавці рідко радять, адже їм потрібно дорожчі варіанти продавати
Неактивен
Ой, скільки ми переглянули варіантів аж поки не знайшли прекрасний варіант з великим асортиментом і помірними цінами. Тепер такий магазин замків я раджу всім, думаю, що реально буде вигідно так купувати і не хвилюватись про якість. В них і зручна доставка є новою поштую, та і обслуговування в цьому магазині просто прекрасне.
Неактивен