Вы не зашли.
Действительно эффективны они так, как обещают? Какую фирму выбрать?
Неактивен
jikatika :
Я слышал что это деньги на ветер, смысла в нем нету
Неактивен
jikatika :
Минерализатор используется как "вспомогательная функция" в основе которой лежит технология обратного осмоса. Без минерализатора вкус очищенной воды может быть немного непривычным, а вот минерализатор сделает ее привычной на вкус. Естественно, кроме этого он и обогатит воду различными минералами.
Неактивен
Мне больше всего нравиться Трускавецкая вода, та которая слабогазованая.
Неактивен
Користувався чи хтось фільтрами очищення води з мінералізатором, що можете сказати?
Неактивен
Korwor :
Користувався чи хтось фільтрами очищення води з мінералізатором, що можете сказати?
Не знаю щодо класичних фільтрів з мінералізатором, таких ніби як не буває, потрібно окремо купувати.
Але, я особисто користуюся фільтром зворотного осмосу з наявністю мінералізатора https://ecosoft.ua/ua/ Можу сказати, що відмінність від звичайного фільтра є, вода додає якийсь смак, не знаю, з чим його можна порівняти, але особисто мені подобається. Різниця насправді не сильно істотна, але все ж є.
Тому, особливого сенсу брати конкретно фільтр з мінералізатором я не бачу, та й наскільки я знаю, то фільтри з мінералізатором стоять трохи дорожче звичайних фільтрів.
Неактивен