Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 16/07/2019 21:25:06

jikatika
Member

Минерализаторы воды

Действительно эффективны они так, как обещают? Какую фирму выбрать?

Неактивен

#2 17/07/2019 10:57:04

Re: Минерализаторы воды

jikatika :

Я слышал что это деньги на ветер, смысла в нем нету

Неактивен

#3 17/07/2019 22:35:55

jikatika :

Минерализатор используется как "вспомогательная функция" в основе которой лежит технология обратного осмоса. Без минерализатора вкус очищенной воды может быть немного непривычным, а вот минерализатор сделает ее привычной на вкус. Естественно, кроме этого он и обогатит воду различными минералами.

Неактивен

#4 20/07/2019 21:55:37

Tutona
New member

Мне больше всего нравиться Трускавецкая вода, та которая слабогазованая.

Неактивен

#5 25/07/2019 21:43:25

Korwor
Member

Користувався чи хтось фільтрами очищення води з мінералізатором, що можете сказати?

Неактивен

#6 25/07/2019 22:12:08

juguh
Member

Korwor :

Користувався чи хтось фільтрами очищення води з мінералізатором, що можете сказати?

Не знаю щодо класичних фільтрів з мінералізатором, таких ніби як не буває, потрібно окремо купувати.

Але, я особисто користуюся фільтром зворотного осмосу з наявністю мінералізатора https://ecosoft.ua/ua/ Можу сказати, що відмінність від звичайного фільтра є, вода додає якийсь смак, не знаю, з чим його можна порівняти, але особисто мені подобається. Різниця насправді не сильно істотна, але все ж є.

Тому, особливого сенсу брати конкретно фільтр з мінералізатором я не бачу, та й наскільки я знаю, то фільтри з мінералізатором стоять трохи дорожче звичайних фільтрів.

https://ecosoft.ua/upload/resize_cache/iblock/21e/300_300_1/ru_filtr_obratnogo_osmosa_ecosoft_p_ure_s_mineralizatorom_ua_filtr_zvorotnogo_osmosu_ecosoft_p_ure_z.jpg

Неактивен

#7 24/04/2020 09:54:50

Fillip
Member

Не слыхал даже о таком )

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений