Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 26/11/2025 00:53:57

xkristinax
Member

Вибір подарунка для чоловіка

Хочу зробити подарунок чоловікові, він любить активний відпочинок і риболовлю, але не знаю, що саме вибрати. Можливо, хтось замовляв щось корисне для хобі чоловіка і може порадити, де знайти якісний варіант?

Неактивен

#2 26/11/2025 01:07:09

Re: Вибір подарунка для чоловіка

xkristinax :

Хочу зробити подарунок чоловікові, він любить активний відпочинок і риболовлю, але не знаю, що саме вибрати. Можливо, хтось замовляв щось корисне для хобі чоловіка і може порадити, де знайти якісний варіант?

Нещодавно замовляла на Shampura.net мисливські ножі для чоловіка, і залишилась дуже задоволена. Метал міцний, лезо гостре, рукоятка зручна і надійно лежить у руці, усе акуратно виконано, а ніж прийшов у красивому чохлі. Це був ідеальний практичний подарунок для його захоплень, і приємно, що тут можна вибрати саме те, що підходить під потреби людини. Доставка була швидкою, упаковка надійною, і чоловік був у захваті, бо ніж виявився не лише красивим, а й реально зручним у використанні.

Неактивен

#3 12/12/2025 21:46:37

Lapulya
Member

декілька років  тому, ще  до війни, я теж розмахнулась " а шо там  вудочку  купити" .  Як зайшла в магазин, то був  треш.  продавець з мене  потішився

Неактивен

#4 12/12/2025 21:52:50

Lapulya
Member

наразі  все  змінилось. чоловік   в ЗСУ. тому  і  подарунки відповідні.  В  Punisher https://punisher.com.ua/mahazyny/kharkiv/  обрала   необхідне  спорядження на осінь, і  зараз  " під ялинку"  вже  закупала  теплий  одяг і  зручне  і  пепле  взуття.  Сподіваюсь хоч   трошки підтримати та  зігріти. До речі,  окрема  подяка  співробітникам  магазину. Вони  досить  чемні  та  професійні.  Підібрали   те що потрібно було відповідно до потреб.

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений