Вы не зашли.
Хочу зробити подарунок чоловікові, він любить активний відпочинок і риболовлю, але не знаю, що саме вибрати. Можливо, хтось замовляв щось корисне для хобі чоловіка і може порадити, де знайти якісний варіант?
Неактивен
xkristinax :
Хочу зробити подарунок чоловікові, він любить активний відпочинок і риболовлю, але не знаю, що саме вибрати. Можливо, хтось замовляв щось корисне для хобі чоловіка і може порадити, де знайти якісний варіант?
Нещодавно замовляла на Shampura.net мисливські ножі для чоловіка, і залишилась дуже задоволена. Метал міцний, лезо гостре, рукоятка зручна і надійно лежить у руці, усе акуратно виконано, а ніж прийшов у красивому чохлі. Це був ідеальний практичний подарунок для його захоплень, і приємно, що тут можна вибрати саме те, що підходить під потреби людини. Доставка була швидкою, упаковка надійною, і чоловік був у захваті, бо ніж виявився не лише красивим, а й реально зручним у використанні.
Неактивен
декілька років тому, ще до війни, я теж розмахнулась " а шо там вудочку купити" . Як зайшла в магазин, то був треш. продавець з мене потішився
Неактивен
наразі все змінилось. чоловік в ЗСУ. тому і подарунки відповідні. В Punisher https://punisher.com.ua/mahazyny/kharkiv/ обрала необхідне спорядження на осінь, і зараз " під ялинку" вже закупала теплий одяг і зручне і пепле взуття. Сподіваюсь хоч трошки підтримати та зігріти. До речі, окрема подяка співробітникам магазину. Вони досить чемні та професійні. Підібрали те що потрібно було відповідно до потреб.
Неактивен