Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 23/11/2025 19:56:07

Шаман
Member

Делікатний дискомфорт

Останнім часом виникли неприємні відчуття які заважають у повсякденному житті і я вже розумію що самостійно не впораюся. Хочу знайти лікаря проктолога який працює уважно і делікатно щоб консультація не викликала додаткового стресу. Буду вдячний якщо хтось поділиться своїм досвідом.

Отредактированно Шаман (23/11/2025 19:56:50)

Придет время, когда ты решишь, что всё кончено. Это и будет начало!

Неактивен

#2 23/11/2025 20:09:41

Лелик
Member

Re: Делікатний дискомфорт

Я стикався з такою проблемою і теж довго не наважувався звернутися до фахівця але виявилося що хвилювання були зайвими. В Andros Medical працює дуже уважний лікар проктолог який ставиться до пацієнтів максимально коректно і професійно. Консультація пройшла спокійно, огляд був акуратним і лікар детально пояснив що може бути причиною дискомфорту і які кроки допоможуть виправити ситуацію. Мені сподобалася атмосфера клініки тому що там чисто, сучасно і зовсім немає відчуття незручності. Рекомендую не зволікати і перевіритися щоб швидше повернутися до нормального стану.

Жизнь продолжается, с тобой или без тебя.

Неактивен

#3 05/12/2025 18:43:00

А я під час інтиму відчуваю сухість та дискомфорт....

Неактивен

#4 08/12/2025 07:12:19

Журавленко Евгения :

А я під час інтиму відчуваю сухість та дискомфорт....

Ну це вже геть інша проблема. Вам потрібно із гінекологом своїм консультуватись щодо використання тих чи інших лубрикантів під час інтиму. В мене в самої зараз на меті купити смазку для анального сексу на wannaplay.in.ua, бо без неї відчуваю досить виражений дискомфорт. Тому і вам не раджу затягувати із вирішенням цього питання

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений