Вы не зашли.
Останнім часом виникли неприємні відчуття які заважають у повсякденному житті і я вже розумію що самостійно не впораюся. Хочу знайти лікаря проктолога який працює уважно і делікатно щоб консультація не викликала додаткового стресу. Буду вдячний якщо хтось поділиться своїм досвідом.
Отредактированно Шаман (23/11/2025 19:56:50)
Неактивен
Я стикався з такою проблемою і теж довго не наважувався звернутися до фахівця але виявилося що хвилювання були зайвими. В Andros Medical працює дуже уважний лікар проктолог який ставиться до пацієнтів максимально коректно і професійно. Консультація пройшла спокійно, огляд був акуратним і лікар детально пояснив що може бути причиною дискомфорту і які кроки допоможуть виправити ситуацію. Мені сподобалася атмосфера клініки тому що там чисто, сучасно і зовсім немає відчуття незручності. Рекомендую не зволікати і перевіритися щоб швидше повернутися до нормального стану.
Неактивен
А я під час інтиму відчуваю сухість та дискомфорт....
Неактивен
Журавленко Евгения :
А я під час інтиму відчуваю сухість та дискомфорт....
Ну це вже геть інша проблема. Вам потрібно із гінекологом своїм консультуватись щодо використання тих чи інших лубрикантів під час інтиму. В мене в самої зараз на меті купити смазку для анального сексу на wannaplay.in.ua, бо без неї відчуваю досить виражений дискомфорт. Тому і вам не раджу затягувати із вирішенням цього питання
Неактивен