Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 Вчера 13:58:39

Мошка
Member

Яка туш для очей вам подобається найбільше?

Привіт усім. Хотіла б дізнатися, яку туш для очей ви обираєте найчастіше і чому. Я пробувала декілька варіантів, але не можу визначитися, що мені підходить краще: чи це мають бути туші для об’єму, подовження, або комбіновані. Часто ефект на фото виглядає чудово, а на власних віях зовсім не так. Можливо, у когось є улюблені бренди або конкретні моделі, які реально тримаються весь день і не обсипаються? Було б цікаво почути ваш досвід, бо хочу знайти щось дійсно надійне.

Неактивен

#2 Вчера 13:59:26

Kisa
Member

Re: Яка туш для очей вам подобається найбільше?

Ой, я просто обожнюю обирати туш і перепробувала стільки всього! Для мене найважливіше, щоб вії виглядали природно, але водночас ефектно — без грудочок і обсипання протягом дня. Я пробувала різні марки, і часто різниця не тільки у щіточці, а й у формулі: деякі туші занадто густі, деякі надто рідкі. Особисто мені подобаються ті, які легко розподіляються і додають і об’єм, і подовження одночасно. І ще для мене важливо, щоб їх можна було легко змити ввечері, бо чутлива шкіра очей не терпить сильних хімікатів.

Неактивен

#3 Вчера 13:59:39

Мошка
Member

Дякую, це дуже корисно! Звучить, що важливо не тільки, який ефект обіцяє упаковка, а й формула та щіточка. Можеш порадити конкретну туш, яка поєднує і об’єм, і подовження, але при цьому не обсипається і не склеює вії? І ще цікаво, чи ти користуєшся бюджетними варіантами, чи обираєш лише преміум-косметику? Просто хочу зрозуміти, що реально працює для повсякденного макіяжу.

Неактивен

#4 Вчера 14:00:40

Kisa
Member

Якщо ти шукаєш щось, що реально працює щодня і поєднує і об’єм, і подовження, я дуже раджу звернути увагу на туші для вій Maybelline New York https://maudau.com.ua/category/tush-dli … e-new-york Вони добре лягають на вії, не склеюють і тримаються протягом усього дня, навіть якщо в тебе трохи вологі або рідкі вії. Формула легка, тому не викликає подразнень, а щіточка рівномірно розподіляє продукт. Я пробувала різні варіанти інших брендів, але саме ці туші для вій Maybelline New York завжди виглядають природно і красиво, і до того ж їх легко змивати. Тому для мене це оптимальний вибір, особливо коли потрібно швидко зробити макіяж і бути впевненою у результаті.

https://image.maudau.com.ua/webp/size/lg/products/19/d3/0f/19d30f46-cbeb-4d9c-bbd3-c8255447880c.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений