Вы не зашли.
Привіт усім. Хотіла б дізнатися, яку туш для очей ви обираєте найчастіше і чому. Я пробувала декілька варіантів, але не можу визначитися, що мені підходить краще: чи це мають бути туші для об’єму, подовження, або комбіновані. Часто ефект на фото виглядає чудово, а на власних віях зовсім не так. Можливо, у когось є улюблені бренди або конкретні моделі, які реально тримаються весь день і не обсипаються? Було б цікаво почути ваш досвід, бо хочу знайти щось дійсно надійне.
Неактивен
Ой, я просто обожнюю обирати туш і перепробувала стільки всього! Для мене найважливіше, щоб вії виглядали природно, але водночас ефектно — без грудочок і обсипання протягом дня. Я пробувала різні марки, і часто різниця не тільки у щіточці, а й у формулі: деякі туші занадто густі, деякі надто рідкі. Особисто мені подобаються ті, які легко розподіляються і додають і об’єм, і подовження одночасно. І ще для мене важливо, щоб їх можна було легко змити ввечері, бо чутлива шкіра очей не терпить сильних хімікатів.
Неактивен
Дякую, це дуже корисно! Звучить, що важливо не тільки, який ефект обіцяє упаковка, а й формула та щіточка. Можеш порадити конкретну туш, яка поєднує і об’єм, і подовження, але при цьому не обсипається і не склеює вії? І ще цікаво, чи ти користуєшся бюджетними варіантами, чи обираєш лише преміум-косметику? Просто хочу зрозуміти, що реально працює для повсякденного макіяжу.
Неактивен
Якщо ти шукаєш щось, що реально працює щодня і поєднує і об’єм, і подовження, я дуже раджу звернути увагу на туші для вій Maybelline New York https://maudau.com.ua/category/tush-dli … e-new-york Вони добре лягають на вії, не склеюють і тримаються протягом усього дня, навіть якщо в тебе трохи вологі або рідкі вії. Формула легка, тому не викликає подразнень, а щіточка рівномірно розподіляє продукт. Я пробувала різні варіанти інших брендів, але саме ці туші для вій Maybelline New York завжди виглядають природно і красиво, і до того ж їх легко змивати. Тому для мене це оптимальний вибір, особливо коли потрібно швидко зробити макіяж і бути впевненою у результаті.
Неактивен