Вы не зашли.
Любимо гуляти в парку, але хочеться взяти щось нове для активних ігор із собакою. Іграшка має бути зручною, легкою, не бруднитися й не псуватися на вулиці. Що можна підібрати?
Неактивен
Привіт! Сам постійно беру свого улюбленця на прогулянки й знаю, як важливо мати щось компактне і витривале. Іграшки для тварин мають бути придатними і для вулиці, і для дому. Я замовив гумовий м’яч Kumm на сайті Stok.Top — і не пошкодував. Завдяки розміру 5,5 см він зручно поміщається в кишеню, а міцна термопластична гума не рветься навіть при дуже активній грі. Його легко мити після прогулянки, він не вбирає запахів і не шкодить зубам. Мій пес просто обожнює його — завжди носить із собою!
Неактивен
Обов'язково подбайте про захист собаки від кліщів! Не забувайте.
Неактивен
У моєї собаки стрес, тому я також стараюся приділяти їй більше уваги. Тут прочитала https://www.purina.ua/articles/dogs/hea … dog-stress , що стрес у собак може проявлятися різними симптомами — від зміни апетиту до поведінкових змін. Тепер знаю, що важливо забезпечити їй спокій, регулярні прогулянки та підтримку, щоб допомогти впоратися з цим станом.
Неактивен