Вы не зашли.
Любимо гуляти в парку, але хочеться взяти щось нове для активних ігор із собакою. Іграшка має бути зручною, легкою, не бруднитися й не псуватися на вулиці. Що можна підібрати?
Неактивен
Привіт! Сам постійно беру свого улюбленця на прогулянки й знаю, як важливо мати щось компактне і витривале. Іграшки для тварин мають бути придатними і для вулиці, і для дому. Я замовив гумовий м’яч Kumm на сайті Stok.Top — і не пошкодував. Завдяки розміру 5,5 см він зручно поміщається в кишеню, а міцна термопластична гума не рветься навіть при дуже активній грі. Його легко мити після прогулянки, він не вбирає запахів і не шкодить зубам. Мій пес просто обожнює його — завжди носить із собою!
Неактивен
Обов'язково подбайте про захист собаки від кліщів! Не забувайте.
Неактивен
У моєї собаки стрес, тому я також стараюся приділяти їй більше уваги. Тут прочитала https://www.purina.ua/articles/dogs/hea … dog-stress , що стрес у собак може проявлятися різними симптомами — від зміни апетиту до поведінкових змін. Тепер знаю, що важливо забезпечити їй спокій, регулярні прогулянки та підтримку, щоб допомогти впоратися з цим станом.
Неактивен
На прохолодну погоду також варто купити теплі речі для тварин.
Неактивен
Так, на прогулянку, особливо зараз, ми часто не виходимо без одягу, адже погода може бути непередбачуваною. Обов’язково беремо з собою велику кількість іграшок, смаколиків, а також сумка-переноска для собак до 10 кг — дуже зручну для комфортного перевезення улюбленця. Все замовляла в магазині Bellizoo. У них дуже класні речі для тварин можна знайти.
Неактивен