Вы не зашли.
У мене невеличкий інтернет-магазин автозапчастин, хостив його ще з 2020-го на одному старому сервісі, але вже дістав — постійно глючить, а підтримка або спить, або морозиться. Хочу перейти на нормальний український хостинг, щоб усе працювало швидко, не вилітало, і можна було без головного болю оновлювати сайт. Але як вибрати — не тямлю, бо всюди одна реклама і всі пишуть "найкращі". Може, хтось недавно переходив і знає, де правду подивитися?
Неактивен
Дуже правильне рішення — часом краще поміняти хостинг, ніж витрачати нерви. Для бізнесу, навіть невеликого, важлива стабільність і підтримка, особливо якщо ви сам адмініструєте сайт. В Україні є багато сервісів, але раджу орієнтуватись не на рекламу, а на тести та об'єктивні рейтинги. Є платформи, які аналізують параметри хостингів автоматично, а не "на око". Якщо хочете — скину перевірений ресурс.
Неактивен
Якщо є якийсь нормальний огляд або рейтинг, де все по пунктах розписано — буду дуже вдячний. Бо самому лазити по форумах нема вже сил.
Неактивен
Тоді вам точно варто глянути на SEOMIND. Це один із найкращих українських сервісів, де зібрано незалежний рейтинг хостингів https://seomind.biz/hostingua/ на основі реальних технічних перевірок. Вони перевіряють аптайм, стабільність, швидкість, а також функціонал тарифів. Є зручні таблиці з порівнянням: об’єм диску, кількість сайтів, швидкість техпідтримки, чи включений SSL, чи підтримується WordPress, які CMS ставляться в один клік. Дуже просто знайти оптимальний варіант — для магазину, блогу або порталу. Також публікуються думки реальних користувачів і експертів. Якщо не хочете ризикувати грошима та часом — зайдіть на SEOMIND і виберіть найкраще. Я особисто ним користуюсь і рекомендую клієнтам.
Неактивен