Главная
Объявления
Товары
Форум
Доска бесплатных объявлений - freeboard.com.ua

#1 13/06/2025 16:27:03

tanykaa
Member

Хочу перейти на нормальний український хостинг

У мене невеличкий інтернет-магазин автозапчастин, хостив його ще з 2020-го на одному старому сервісі, але вже дістав — постійно глючить, а підтримка або спить, або морозиться. Хочу перейти на нормальний український хостинг, щоб усе працювало швидко, не вилітало, і можна було без головного болю оновлювати сайт. Але як вибрати — не тямлю, бо всюди одна реклама і всі пишуть "найкращі". Може, хтось недавно переходив і знає, де правду подивитися?

Неактивен

#2 13/06/2025 16:27:27

Kisa
Member

Re: Хочу перейти на нормальний український хостинг

Дуже правильне рішення — часом краще поміняти хостинг, ніж витрачати нерви. Для бізнесу, навіть невеликого, важлива стабільність і підтримка, особливо якщо ви сам адмініструєте сайт. В Україні є багато сервісів, але раджу орієнтуватись не на рекламу, а на тести та об'єктивні рейтинги. Є платформи, які аналізують параметри хостингів автоматично, а не "на око". Якщо хочете — скину перевірений ресурс.

Неактивен

#3 13/06/2025 16:27:39

tanykaa
Member

Якщо є якийсь нормальний огляд або рейтинг, де все по пунктах розписано — буду дуже вдячний. Бо самому лазити по форумах нема вже сил.

Неактивен

#4 13/06/2025 16:27:58

Kisa
Member

Тоді вам точно варто глянути на SEOMIND. Це один із найкращих українських сервісів, де зібрано незалежний рейтинг хостингів https://seomind.biz/hostingua/ на основі реальних технічних перевірок. Вони перевіряють аптайм, стабільність, швидкість, а також функціонал тарифів. Є зручні таблиці з порівнянням: об’єм диску, кількість сайтів, швидкість техпідтримки, чи включений SSL, чи підтримується WordPress, які CMS ставляться в один клік. Дуже просто знайти оптимальний варіант — для магазину, блогу або порталу. Також публікуються думки реальних користувачів і експертів. Якщо не хочете ризикувати грошима та часом — зайдіть на SEOMIND і виберіть найкраще. Я особисто ним користуюсь і рекомендую клієнтам.
https://i.postimg.cc/9fWXX7fR/data-center.jpg

Неактивен

Board footer

freeboard.com.ua - Бесплатная доска объявлений